Restavracija hotela Habakuk je poklon slovenski kulinarični dediščini z izbranimi mednarodnimi vplivi.
Naši prefinjeni meniji združujejo lokalne okuse z globalnimi kulinaričnimi trendi ter odsevajo bogato raznolikost Slovenije – od morske svežine do podeželske srčnosti.
Zmogljivost: 180 sedežev
Chef: Gregor Jabuka
Bar in lounge v hotelu Habakuk ponujata prefinjen prostor za sprostitev v notranjosti ali na prostrani terasi. Čez dan lahko uživate v strokovno pripravljeni kavi, osvežilnih pijačah in izbranem barskem meniju. Z večerom salon postane živahno družabno središče z ambientalno razsvetljavo, živo glasbo ter izbranimi koktajli in vini. Redni dogodki, od DJ-jev do tematskih večerov, poskrbijo, da je vsak obisk edinstveno doživetje.
Dan v hotelu Habakuk začnite z okusnim samopostrežnim zajtrkom, ki bo zadovoljil vse želje. Uživajte v sveže pečenih žemljicah in rogljičkih, raznovrstnem sezonskem sadju, toplih jedeh, regionalnih specialitetah in osvežilnih sveže stisnjenih sokovih – vse, kar potrebujete za okusen in energičen začetek dneva.